NU ook prachtige PVC vloeren!

PVC is erg geliefd en bekend bij veel mensen. Ondanks dat er vaak voor deze vloer wordt gekozen horen we ook van klanten de vragen die ze hierover hebben.

Hieronder zetten we de informatie nog even voor u op een rijtje, dat helpt u bij uw keuze.

Eén adres voor alle ruimtes

Eén adres scheelt veel gedoe en uitzoekwerk en heen en weer rijden. Dus levert een hoop gemak op voor u als klant.

Maar ook kan het zo zijn dat PVC uw voorkeur heeft voor de verschillende ruimten, geen probleem, sinds vorig jaar hebben we een mooie keuze PVC vloeren voor u.

Wat zijn de voordelen van een PVC vloer?
  • PVC vloeren zijn heel praktisch in gebruik
  • PVC vloeren zijn vocht en vuil bestendig
  • PVC vloeren zijn makkelijk in het onderhoud
  • PVC vloeren hebben een lage warmteweerstand
  • PVC vloeren zijn kind en huisdier vriendelijk
Image

Waarom is een PVC vloer zo populair de laatste tijd?

Een vloer van PVC is momenteel erg gewild. Dat komt door een combinatie van eigenschappen van deze vloeren. PVC is een kunststof dat zowel praktisch is, vocht en vuil bestendig, makkelijk in het onderhoud maar ook duurzaam. Deze vloeren hebben een lage warmteweerstand, wat ze uitstekend geschikt maakt voor vloerverwarming.

De meeste vloeren worden ook op een ecologisch verantwoorde manier geproduceerd tegenwoordig. Dat maakt dat ze ook veilig zijn voor spelende kinderen en natuurlijk onze huisdieren.

Zit er eigenlijk veel verschil in kwaliteit bij PVC?

Het antwoord is JA. Hoe slijtvast een vloer is, is bijv. een belangrijk punt waar u op kunt letten. Ook of het op en goede wijze geproduceerd is, of het schoon is bedoel ik daarmee. Zonder weekmakers die gebruikt zijn, zodat de vloer ook goed is voor uw gezondheid. Een ander punt is de uitstraling van de vloer. Zit er een mooi reliëf in, hierin zijn ook weer verschillende soorten. Leuk als u eens bij ons komt kijken dan kunt u zelf de verschillen zien!

Bel of mail ons voor een afspraak of kom gewoon gezellig langs ?

Zo veel merken!!

In PVC land zijn er eindeloos veel merken en soorten en maten in vloeren te vinden.
Wij kiezen voor kwalitatief goede vloeren, voor schone en dus gezonde vloeren. Hierbij proberen we niet alle merken in huis te hebben maar wel zoveel mogelijk soorten en maten. Zodat u bij ons kunt slagen voor die passende vloer in uw woning of bedrijfsruimte.

Specifieke selectie in onze showroom

Naast Floer hebben we de kwalitatieve vloeren van Beautiflor, M-flor, maar ook de Solcura. Allemaal in prachtig kleuren en mooie motieven. Met of zonder reliëf. Bij de diverse houtsoorten in de pvc hebben we register embossed “planken” . Dat is en mooie term om uit te drukken dat het reliëf gelijk loopt met de nerf in de plank. Naast een mooie matte kleur maakt dit dat het nauwelijks van hout te onderscheiden is.

Kom eens binnen lopen, we laten het graag aan u zien!

Vernieuwde showroom

Uw plan komt tot leven in onze showroom

Bekijk showroom

Gewoon even langskomen of echt even zitten?

Plan uw bezoek

Afspraak maken