img
Gonda Bouw
Unieke stap gezet.

Na ruim 25 jaar in de zorg gewerkt te hebben ben ik eind 2015 een nieuwe uitdaging aan gegaan. Dat was best wel spannend maar blijkt een hele goede keus.
Putten werd een heuse tegelwinkel rijker.

De verschillende facetten van het ondernemen en vooral het klantencontact vind ik super leuk. Telkens wanneer er iemand binnenkomt met een vraag of een idee ga ik daar graag mee aan de slag. We hebben de afgelopen jaren al veel mooie resultaten mogen boeken.
Zo ontstond ook de behoefte om een totaalplaatje te kunnen aanbieden voor u als klant.

Dus niet alleen de mooie vloeren voor uw huis en de tegels voor uw badkamer maar ook het sanitair dat goed bij de sfeer zou passen. Vanuit deze behoefte zijn we op zoek gegaan en hebben inmiddels mooie betrouwbare samenwerkingspartners ontmoet. Voor komend  najaar breiden we verder uit met mooie pvc vloeren.

Houd de nieuws pagina in de gaten ?

img
Jessie Bokhorst
Elke dag plezier!

Mijn naam is Jessie Bokhorst ik ben 23 jaar oud en woon samen met mijn vriend in het mooie Garderen. Sinds februari 2019 ben ik werkzaam bij Tegelwinkel Putten, en dat bevalt heel erg goed. Samen met de klant tot een mooi eindresultaat komen vind ik het leukste wat er is.

Of het nou gaat om een vierkante meter kleine tegeltjes voor achter het fornuis of een huis waarbij we van beneden tot boven mee mogen denken, het leuke is iets passends bij iemand te vinden en dat is elke dag weer een mooie uitdaging. Wanneer iemand helemaal blij is met bijvoorbeeld zijn of haar nieuwe vloer of badkamer dan geeft mij dat een enorme kick en een goede dosis motivatie om de volgende klant net zo blij de deur uit te laten gaan. 

 

Hopelijk tot ziens!

Onze kernpunten
 • geven u eerlijk advies en informatie over de mogelijkheden maar we zeggen het ook als iets niet kan of veel nadelen heeft
 • we leveren kwaliteitsproducten voor een scherpe prijs, u zult dit zien in de offerte
 • actief met u meedenken betreffende uw wensen en ideeën
 • hebben ook veel tools voor de doe-het-zelf-er
 • we gaan altijd voor een prachtig resultaat
 • keuze uit een breed assortiment
 • een uitstekende service
Waarom Tegelwinkel Putten?

Tegelwinkel Putten is laagdrempelig doordat iedereen op een vriendelijke en enthousiaste manier geholpen wordt. Gewoon omdat we het heel leuk vinden wat we doen, maar ook omdat dit is wat bij ons past. We helpen u graag als particulier maar ook als u ZZp-er bent of een zakelijke klant. Voor elke groep hebben we mooie service wat goed aansluit. Ook hebben we scherpe tarieven. Kom gerust eens langs om daarna te vragen of bel ons.

Maak een afspraak

Iets creatiefs doen of op de hoogte blijven?

In het najaar starten we met het geven van workshops.

Want hoe leuk is het om zelf u tegel te beschilderen met professionele porselein verf!! U ontwerpt uw eigen afbeelding en kiest daarna hoe u deze invulling gaat geven, wij hebben diverse voorbeelden staan ter inspiratie.

Ook starten we met workshops in keramiek, vrije handgevormde objecten, een mooi vogelhuisje of een eigen gemaakt beeld voor in uw tuin, hoe stoer is dat !! ?

Dat kan door individuele aanmeldingen maar ook met een paar vriendinnen, een vrijgezellen feestje, een familie activiteit of met je team iets moois maken…

Uiteraard verzorgen we hier iets te drinken en lekkers bij, desgewenst met lunch afhankelijk van het tijdstip dat u bij ons bent.

Bel ons om alvast te informeren naar de mogelijkheden 0341-354148 of mail ons uw vraag door naar: info@tegelwinkelputten.nl

Houd deze site in de gaten voor meer nieuws!

 • Workshop tegels beschilderen

  Meer weten, lees hier meer

  Workshops
 • Voorbeelden bekijken?

  Op deze pagina staan opgeleverde projecten.

  Bekijk hier.
 • Bezoek de showroom

  Kom even langs of maak alvast een afspraak

  Afspraak