Uw sfeervolle badkamer

Wat is het toch lekker om ’s morgens in een fijne ruimte je dag te kunnen beginnen. Of u nu gewend bent om uitgebreid te douchen of even snel opfrissen, het maakt niet zoveel uit als de ruimte bij u past is het een genot! Goed om over een juiste indeling na te denken en ook over welk sanitair u graag wil gaan gebruiken.

Belangrijke vragen

Is het spitsuur in de badkamer ’s morgens bij u thuis of speelt dat helemaal geen rol? Belangrijke vragen zodat u tussen al dat moois ook nog comfortabel kunt bewegen, al deze punten nemen we mee wanneer we samen gaan nadenken welke badkamer het best bij u past.

Kijk maar eens lekker rond op deze pagina en hopelijk doet u wat ideeën op. We horen ze graag van u.

Iedere badkamer heeft zijn eigen unieke sfeer

Net zoals iedere woning zijn eigen stijl heeft geldt dat ook voor uw badkamer. Het kan zijn dat u het mooi vindt om de badkamer mee te nemen in de stijl van uw woning, maar het kan ook dat u iets heel anders qua sfeer in gedachten heeft.

Momenteel zien we dat eigenlijk alles kan, er wordt veel gemixt om zo tot een geheel eigen stijl te komen. Ook is er meer aandacht voor sfeer in de badkamer de laatste jaren, naast het praktische aspect dat ook belangrijk blijft in deze natte ruimte.

Wij helpen de tegel bij uw stijl vinden

Heeft u ideeën neemt u ze mee als u komt. Heeft u eigenlijk nog geen duidelijk plan? Dan is dat zeker geen probleem wij helpen u graag bij uw zoektocht!

Tips van Tegelwinkel

voor het uitzoeken van sanitair
  • kranen in stijl kunnen net dat beetje extra geven
  • neem echt even de tijd om goed te oriënteren
  • de keuze voor goede merken betaald zich uit op de lange termijn
  • het juiste sanitair uitzoeken zit soms in hele kleine details

Alles echt af maken?

Neem de tijd voor het uitzoeken sanitair, daar zult u jaren plezier van hebben.

Ziet u het al voor u, en wilt u aan de slag?

Afspraak maken