Uw tegelvloer met vloerverwarming

Stelt u zich eens voor…op je blote voeten ’s morgens een verwarmde vloer in de badkamer inlopen, mmmm… of ’s avonds thuiskomen in een huis waar de vloer lekker warm is en je zo op de grond neer kunt ploffen…daar wordt u toch blij van!

De moeite van het onderzoeken waard

Dus als u nadenkt over een nieuwe vloer is het goed om eens te overwegen of u geen vloerverwarming in uw huis wilt.

Vloerverwarming is namelijk uitstekend te combineren met zowel een mooie keramische vloer als met een PVC vloer. Zowel voor tegels als voor PVC geldt namelijk dat deze vloeren de warmte mooi geleiden en dat is natuurlijk belangrijk.

Kostenbesparend

Het is gevoelsmatig sneller warm, doordat de ruimte gelijkmatiger wordt verwarmd. Een temperatuur van bijv. 20 graden voelt bij vloerverwarming al heel behaaglijk aan, tegenover 21 graden bij verwarming met radiatoren. Dit komt omdat de verwarmingsbuizen direct onder de vloertegels of pvc liggen. De verwarming hoeft minder hoog te worden opgestookt waarmee u al direct bespaart.

Ander kostenbesparend voordeel is dat vloerverwarming tot de zogenaamde lage temperatuur verwarmingssystemen behoort. Hiermee is het mogelijk om met heel lage wateraanvoertemperaturen te werken. U voelt het waarschijnlijk al aankomen, hierdoor is deze verwarming heel goed te combineren met de duurzame energiesystemen zoals hr-ketels, warmtepompen of zonneboilers.

Minder energie is natuurlijk niet alleen goed voor de portemonnee maar ook voor het milieu. Dubbele winst dus, wij bevelen het warm aan!

De voordelen van tegelvloer met vloerverwarming

Nog even op een rijtje:
  • Behaaglijk warm
  • Kosten besparend
  • Praktisch en gezond

Ook zo enthousiast geworden?

Kom eens kijken om uw vloer uit te kiezen in onze showroom.

Ziet u het al voor zich?

Maak een afspraak of kom even binnen lopen

Afspraak maken