Tegels voor alle ruimtes in uw huis in Harderwijk,

Zowel wandtegels als vloertegels kunnen een specifieke uitstraling geven aan bijvoorbeeld uw badkamer, keuken of woonkamer. Wanneer u bijvoorbeeld beschikt over een interieur dat zich kenmerkt door een vrij klassieke uitstraling dan wilt u uw vloer hier op aan laten sluiten. Kiezen voor een enigszins ouderwetse tegel zal bijvoorbeeld perfect in lijn kunnen liggen met uw verwachtingen. Gaat uw voorkeur uit naar een tijdloos interieur en wilt u dat tijdloze karakter graag doortrekken in de vloer? In dat geval zijn er op de markt tal van tegels terug te vinden die altijd hun authentieke en eigentijdse uitstraling zullen weten te behouden. Wij geven u graag advies over de mogelijkheden en laten u graag inspireren.

Een bezoekje aan onze tegel, badkamer en sanitair showroom is dan ook zeker aan te raden.

De mooiste tegels voor elk interieur

Bovenstaande zegt het eigenlijk al een beetje, indien u in uw woning gebruik gaat maken van tegels of plavuizen zult u merken dat er tegenwoordig op de markt een zeer groot aantal verschillende mogelijkheden zijn terug te vinden. Dat is interessant, want op deze manier kunt u in alle omstandigheden gebruikmaken van een werkelijk uitstekende tegel die alle verwachtingen zal weten in te lossen. Of u nu op zoek bent naar een klassieke, een moderne of gewoon een tijdloze tegel of u tegels wenst te bestellen die gecombineerd kunnen worden met vloerverwarming, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Onze showroom is in Putten, vlakbij het station. Dus zowel met de trein, bus of met de auto over de A28 bent u binnen een kwartiertje in Putten. Wij, Gonda en Jessie, heten u van harte welkom! Lees meer over onze tegel, pvc en badkamer/sanitair winkel.

img
Gonda Bouw
Unieke stap gezet.

Na ruim 25 jaar in de zorg gewerkt te hebben ben ik eind 2015 een nieuwe uitdaging aan gegaan. Dat was best wel spannend maar blijkt een hele goede keus.

Lees meer over Tegelwinkel Putten en haar medewerkers!

img
Jessie
Elke dag plezier!

Sinds februari 2019 ben ik werkzaam bij Tegelwinkel Putten. Samen met de klant tot een mooi eindresultaat komen vind ik het leukste wat er is.

Lees meer over Tegelwinkel Putten en haar medewerkers!

img

Verder in onze showroom?

Bekijk hier
img

Tegels uit voorraad?

Lees meer.

Tips van Tegelwinkel

  • Hou rekening met factoren zoals de keuze voor vloerverwarming
  • Stijl is persoonlijk, laat u wel adviseren maar niet te snel van de wijs brengen
  • Lichtval en optisch effect bepalen het succes van de gekozen tegel
  • Verzamel plaatjes en voorbeelden, het helpt u in de showroom

Bent u handig, of laat u het doen?

Tegelwinkel Putten levert of regelt ook de zetter.

Ziet u het al voor zich?

Kom langs of maak even een afspraak

Afspraak maken