TERUG NAAR OVERZICHT

Vloertegeltrends 2019

Tegels worden gemaakt van hoogwaardige natuurlijke producten en ze zijn te krijgen in vele maten, vormen en kleuren. Van een trendy uitstraling, industriële look, mooie retro designvloertjes die door nieuwe ontwerpen ook weer helemaal van nu zijn tot een mooi keramische houtlook die niet van echt te onderscheiden is. Ook zien we dat een mooie houtstructuur in visgraad gelegd veel wordt gekozen.

Zoals we de laatste jaren in het interieur zien dat er veel wordt gemixed en dat iedereen zo echt zijn of haar eigen sfeer kan neerzetten in huis of op kantoor is dat ook met tegels. Je kunt zo creatief zijn als je wilt, als je een aantal regels in acht neemt. Wij denken hierin met u mee.

Andere trend is de modulaire vloeren, mooie natuurlijke uitstralingen met verschillende series, die bij ons te zien zijn. Een uitstraling van natuursteen maar dan in een keramische uitvoering. Deze vloeren kunnen dan gelegd worden in verschillende maten tegels die telkens in een vast patroon terug komen. Prachtig en makkelijk in het onderhoud.

Een keramische tegel is namelijk uit verschillende bestanddelen opgebouwd en daarna op zeer hoge temperaturen gebakken. Door deze hoge temperaturen zijn de poriën van de tegels helemaal gesloten. Dat betekend dat er geen vuil in de tegel kan dringen, hoe fijn is dat!! Dat maakt dit product uiterst aantrekkelijk in onderhoud.

TERUG NAAR OVERZICHT