Door: Tegelwinkel Putten Leestijd: ~2 minuten

U bent blij met uw nieuwe tegelvloer en wilt dat waarschijnlijk heel lang blijven! Maar hoe houdt u uw tegelvloer krasvrij? Hoe voorkomt u krassen van tafels, stoelen en andere meubels op uw woonkamervloer?

Scratch no More is een innovatief Nederlands bedrijf dat beschermingsproducten gemaakt heeft die uw vloer netjes krasvrij houden.

We zetten de werking van Scratch no More af tegen de alternatieven; het vilt en de teflon beschermdoppen.

Waarom vilt niet werkt

Vilt slijt snel wanneer je met je stoelen schuift en daardoor gaat het vaak maar 3 maanden mee. Bovendien komt er vuil zoals zand gemakkelijk onder het vilt terecht. Wanneer je dan met je stoel schuift wordt het zand als schuurpapier over je vloer getrokken.

Hoe zit het dan met teflon?

Teflon is een ander veelgebruikt materiaal voor beschermdoppen. Dit gaat langer mee dan vilt, maar heeft het nadeel dat het een hard materiaal is. En helaas werkt een harde beschermdop niet op een harde vloer. Net zoals bij vilt komt vuil zoals zand onder de beschermdop terecht, waardoor dit in de vloer gedrukt wordt en dus krassen veroorzaakt. Ook maken teflon beschermdoppen vrij veel lawaai bij het schuiven, wat als vervelend kan worden ervaren.

Gegarandeerd krasvrij

De beschermdoppen van Scratch no More zijn voorzien van drooglooptapijt. Hierdoor komt het vuil niet onder maar tussen de beschermdop te zitten. Daarbij gaan ze ook nog eens véél langer mee dan vilt. Een fijne bijkomstigheid is dat de beschermdoppen ook nog eens geluiddempend werken. Kortom: Scratch no More is gegarandeerd krasvrij, duurzaam in gebruik én werkt geluiddempend!

Eerst zien dan geloven? Bekijk hier het verschil: