TERUG NAAR OVERZICHT

Wandtegeltrends 2019

Voor de wanden is er ook een nieuwe ontwikkeling, dat is dat er veel vaker wordt gekozen om een vloertegel door te laten lopen op de wand, of om een vloertegel in een andere tint op de wand te bevestigen. Veelal ook worden er grotere formaten gebruikt op de wanden. Dit geeft een prachtig ruim resultaat. Het is belangrijk als u hier thuis mee aan de slag gaat dat u nagaat of dat in uw ruimte ook een mooi resultaat kan opleveren. We denken hierin graag met u mee, dus loop gerust binnen!

Voor de grotere tegels op de wanden geven we ook lijmadviezen. Voor verschillende soorten tegels op de wanden is het aan te bevelen om poederlijmen te gebruiken in plaats van de kant en klare pastalijmen. Dit heeft met de chemische samenstelling van de lijm in combinatie met de tegel te maken. Vraag ons ernaar!

Verder is een mix van verschillende decors iets wat veel gekozen wordt, in de vele tinten is dit prachtig en geeft een speels effect op de wanden.

Ook sterk in opkomst zijn de mooie kleine handgebakken tegeltjes, van 10 x 10 cm, 13 x 13 cm tot 15 x 15 cm in de meest prachtige glazuren, glanzend of juist zijde glans of mat. Met elk soort creëert u zo een eigen stijl. Combinatie mogelijkheden te over! Ja en daar worden we blij van, veel keus dus!

TERUG NAAR OVERZICHT